Pozvánka na Mezinárodní strojírenský veletrh Brno 2024

Nahlédněte do budoucnosti na MSV 2024

Letošní Mezinárodní strojírenský veletrh se celý ponese v duchu transformace průmyslu, modernizace a automatizace. Zastavte se na našem stánku, můžeme se podívat na horké trendy v oblasti skladového hospodářství.

Rezervujte si termín

Ve dnech 8. 10. - 11. 10. 2024 se můžeme potkat na Brněnském výstavišti v pavilonu A2. Myslím, že naši skladovací věž Modula uvidíte už z dálky, ale pro jistotu – budeme na expozici č. 39. 

Na co se můžete těšit?

K vidění bude ukázka integrovaného systému se skladovacím zařízením Modula a robotickými manipulačními technologiemi – plně autonomní manipulace plastových boxů prováděná mobilním robotem MiR + automatické pickování materiálu cobotem Universal Robots.

Přivítáme vás s celým obchodním týmem a domluvit se můžete i na dny, kdy s námi na stánku bude hlavní technik.

Co umí mobilní robot MiR?

Shodou okolností za sebou čerstvě máme úspěšnou realizaci spojení zařízení Modula s autonomními roboty v Pardubickém kraji. Určitě vám rádi povíme užitečné podrobnosti.

Flotila autonomních robotických vozíků tam obsluhuje zařízení Modula Lift a ve dvou patrech výrobního podniku rozváží na jednotlivá pracoviště přepravky s požadovanými materiály a díly. Vše bez nutnosti lidské obsluhy.

Kolaborativní robot – cobot Universal Robots

Druhou z vystavovaných technologií, které společně představují blízkou budoucnost skladování a výroby je robotická paže Universal Robots. Jedná se o robota, který je svými parametry přizpůsobený pro práci v těsné blízkosti lidí bez rizika zranění a nutnosti ochranných bariér.

Výdrž, inteligence, přesnost. Tak tyto šikovné pomocníky charakterizuje jejich výrobce. My vám ukážeme, jak se mohou integrovat se zařízením Modula a precizně pickovat díly místo lidských operátorů.

S námi je budoucnost na dosah ruky. Robotické.

Naše vertikální sklady Modula pomáhají řešit firmám optimalizaci zastavěné plochy skladů.

Pomocí napojení skladového software Modula WMS na podnikové systémy ERP nebo DMS je možné zcela vynechat ruční zadávání skladových položek do počítače a zjednodušit tak evidenci toku materiálů, dílů a výrobků.

Na špici pomyslného vývoje jsou dnes možnosti, jak zjednodušit práci operátorům pracujícím mezi zařízením Modula a vyskladňovacími pulty nebo vozíky, nebo jejich monotónní práci zcela přenechat automatizovaným a autonomním zařízením.

Tak nezapomeňte!

8. 10. - 11. 10. 2024 na Brněnském výstavišti v pavilonu A2, expozice č. 39.

Image

Kanceláře

+420 513 039 139
obchod@systechgroup.cz
Cukrovarská 498/13
Vyškov, 682 01
Česká republika

Servis

+420 725 508 358
servis@systechgroup.cz

Tuřanka 1222/115
Brno, 627 00
Česká republika

Produkty