Konzultace, instalace, podpora. Tři jednoduché kroky k lepšímu skladování

Stará moudrost říká, že udělat první krok na nové cestě je vždycky to nejtěžší. Jestli před ním stojíte právě teď vy a týká se modernizace vašeho skladování, shrnuli jsme pro vás ve třech jednoduchých krocích, jak se na tuto cestu s námi můžete vydat.

Automatizace skladování se totiž stala klíčovým prvkem pro zvýšení produktivity a efektivity ve skladových operacích. A společnost Modula nabízí originální řešení, která transformují tradiční skladovací procesy.  

Nechte se provést cestou k chytrému skladování

V každém z následujících kroků budeme vašimi spolehlivými průvodci. Ať už při úvodní konzultaci, při plánování řešení nebo dodávce a instalaci nového systému se můžete spolehnout, že se na nás můžete obrátit. 

Náš tým každý rok navštíví desítky skladovacích prostor a pozorně analyzuje, jak fungují. Díky této zkušenosti dokážeme navrhnout kvalitní řešení i pro vaše specifické potřeby. 

V cíli této cesty vás tak bude čekat úspora místa, méně chyb při vyskladňovaní i větší přehled o tom, jaké jsou vaše zásoby nebo kde se jednotlivé položky ve vašem skladu nacházejí.

Konzultace

Cesta k efektivnějšímu skladu začíná detailní konzultací. Náš tým navštíví vaše prostory a váš provoz, prozkoumá konkrétní potřeby a poskytne na míru šité řešení. Během této fáze je pro nás klíčové pochopit, jaké výzvy ve skladování řešíte a identifikovat ty oblasti, kde vám dokážeme navrhnout zlepšení.

Instalace vybraného řešení 

Po konzultaci následuje fáze výběru a instalace nového systému Modula. Naše automatizovaná skladovací řešení zahrnují vertikální výtahové zakladače i horizontální karusely. Šířkou i výškou je dokážeme přizpůsobit vašim konkrétním potřebám.  Software zařízení dokáže pracovat naprosto samostatně, je však také předpřipraven pro budoucí komunikaci s vaším ERP systémem. Přestože jsou naše skladovací systémy navrženy s ohledem na jednoduché a intuitivní používání, po instalaci zakladačů vám poskytneme školení operátorů, abyste funkce zařízení využili opravdu naplno. 

Podpora každodenního provozu

Instalací a zaškolením naše spolupráce zdaleka nekončí. Každý pracovní den vám budeme k dispozici prostřednictvím vzdálené technické podpory. Vaše otázky vám pomohou zodpovědět naši proškolení experti s léty praxe. Na záruční i pozáruční servis máme zkušený servisní tým, který dokáže rychle vyrazit přesně tam, kam potřebujete. Náhradní díly máme díky skladovým zásobám přímo v Česku vždy po ruce. Prostě v tom nezůstanete sami.

Tohle jsou tři jednoduché body, ve kterých může fungovat naše vzájemná spolupráce. Naše automatické skladovací systémy už nyní ulehčují a zpřesňují práci skladových operátorů na desítkách míst v celé České republice. Možná přišel ten správný čas, aby ušetřily místo a zefektivnily provoz i vašeho skladování.

Zeptejte se nás na podrobnosti

Image

Kanceláře

+420 513 039 139
obchod@systechgroup.cz
Cukrovarská 498/13
Vyškov, 682 01
Česká republika

Servis

+420 725 508 358
servis@systechgroup.cz

Tuřanka 1222/115
Brno, 627 00
Česká republika

Produkty