Úspora místa nebo lepší přehled. Zájem o automatizace skladů roste

Úspora místa nebo lepší přehled. Zájem o automatizace skladů roste

Na podzim jsme dokončili hned čtyři zajímavé projekty. Naše automatické skladové systémy pomohly klientům s úsporou místa, budoucím zapojením robota nebo přesnější evidencí vydávaného materiálu. Zájem o naše vertikální zakladače Modula pořád roste.

Integrace robotů je pro Modulu hračka

Integrace robotické ruky k skladovému systému Modula

Když už automatizovat, tak se vším všudy. Severočeské firmě pomáháme nejen s ušetřením místa ve skladovacích prostorách, ale i k budoucí integraci robotické ruky do skladovacího procesu. Robot začne obsluhovat hned čtyři stroje Modula LIFT, které zde instalujeme pro zahraničního integrátora.

Automatické vertikální zakladače jsme pro zahraničního integrátora při této příležitosti museli trochu upravit. Aby se robotická ruka k vyskladněnému materiálu na začátku příštího roku pohodlně dostala, přidali jsem ke stroji speciální externí okno.

Mějte přehled nad tím, kdo s vaším skladem pracuje

alfanumerický led display systému Modula

Společnosti z Břeclavska jsme pomohli jasně vymezit, kdo má ve vertikálním zakladači přístup ke konkrétním produktům. To umožňují čipy, které jednotlivé operátory jasně identifikují. Nebyl to však jediný problém, se kterým se klient potýkal.

Zároveň potřeboval, aby jeho skladníci jasně identifikovali drobné díly, které stroj vyskladnil. I na to máme řešení.  Alfanumerická LED lišta ukáže přesně to místo, kde se artikly nacházejí. K tomu navíc také zobrazí ID artiklu, jeho popis a požadovaný počet kusů. Správnost artiklu si obsluha může potvrdit díky čtečce čárových kódů.

I jednoduchý skladový systém upravujeme na míru

Každá firma je jiná a stejně tak i každý automatizovaný sklad má své jedinečné potřeby. Maličkosti totiž mohou ve výsledku ušetřit hodiny času nebo ulehčit práci operátorům. V Plzni jsme tak k našemu zakladači Modula LIFT dodali posuvný displej. Skladníci s ním mohou pohybovat v celé šíři výdejního okna. Laserový ukazatel navíc přesně ukáže na místo, kde mají najít výrobek určený k vyskladnění.

Malý prostor potřebuje promyšlený sklad

Každý m2 skladu se počítá. Nejlépe si to vždy uvědomí ti, kteří nemají místa nazbyt. I ta nejzákladnější instalace našeho vertikálního zakladače dokáže ušetřit až 90 % podlahové plochy. A toho využil náš klient z Náchodska. Na malý prostor jsme mu nainstalovali náš nejkompaktnější model Modula Slim.

Automatizované skladování prostě není jen o technologii, ale také o porozumění specifickým potřebám každého klienta. Ať už se jedná o integraci robotů, efektivní využití prostoru, nebo vylepšení přesnosti a bezpečnosti skladovacích procesů, naše řešení Modula jsou navržena tak, aby poskytovala přesně to, co naši klienti potřebují.

Navíc rádi přinášíme inovace do světa skladování a logistiky.

Image

Kanceláře

+420 513 039 139
obchod@systechgroup.cz
Cukrovarská 498/13
Vyškov, 682 01
Česká republika

Servis

+420 725 508 358
servis@systechgroup.cz

Tuřanka 1222/115
Brno, 627 00
Česká republika

Produkty