Modula WMS

Zákaznický servis Modula

Pořízení a instalace vertikálního skladu Modula je velký krok, který se zásadně dotkne řady procesů uvnitř firmy. Pomyslným přestřižením pásky, hotovou dodávkou, naše práce rozhodně nekončí a přechází do určité formy strategického partnerství.

picking station

Přechod na nové technologie a skladový software může vyvolávat obavy. Ale jen na chvilku.

Samotné zařazení automatizovaného skladu do procesů ve výrobě může manažerům firmy dělat vrásky, zejména ze strachu, že dojde k odstávkám a že ze strany dodavatele nedostanou dostatečnou podporu.

Samostatnou kapitolou je pak dnes stále častější integrace skladového softwaru Modula WMS s řídícím softwarem firmy. V rámci jedné dodávky tak bude spolupracovat větší počet odborníků a bude potřeba zajistit podporu pro odlišné technologie, i když fungují v jednom komplexním celku.

Jaké typy podpory poskytujeme?

Zajištění plynulého napojení Moduly na toky materiálu a výrobků ve firmě je pro nás cílem číslo jedna. Udržet zmíněné procesy stejně plynulé, případně je vylepšovat, předcházet problémům, nebo je rychle řešit, je pak naším dlouhodobým posláním.

01 Preventivni udrzba

Pravidelná údržba

K dosažení maximální životnosti strojů a hladkého fungování procesů ve vaší výrobě je nutné řešit případné problémy dřív, než by vedly k odstávce. Dřív, než vůbec nastanou. K tomu slouží pravidelná preventivní údržba, plánovaná na míru vytížení vašich zařízení.

Nejen že tak eliminujeme situace, které by mohly vzniknout řekněme opotřebením některých dílů, ale získáme i lepší představu o vytížení jednotlivých strojů a navazujících procesech ve vaší firmě a můžeme urychlit návratnost vaší investice návrhem dalších zefektivnění.

01 Vzdalena podpora

Vzdálená podpora

Většinu situací s vámi dokážeme vyřešit s pomocí telefonického helpdesku. Naši zkušení technici vás dokážou provést operacemi týkajícími se hardwaru i softwaru

Pracujete na více směn v režimu 16/5, 24/5 nebo 24/7? Pak pro vás v rámci servisní smlouvy dokážeme zajistit telefonický helpdesk i v těchto typech provozu.

Pokud používáte náš software Modula WMS a zajistíte vhodnou konfiguraci místní sítě a připojení k internetu, mohou naši technici na dálku asistovat s nastavením a řešením problémů v reálném čase. Dokážeme použít jakékoliv RDP či VPN dle požadavků vaší interní IT bezpečnosti.

01 Servis na miste

Podpora na místě

Pokud by mělo dojít k odstávce kvůli poruše, jsme připraveni s týmem techniků závodit s časem, abychom vás co nejdříve vrátili do provozu. Rychlý příjezd a kompetentní zásah našich zaměstnanců patří k našim klíčovým konkurenčním výhodám.

Víme, že pro dlouhý životní cyklus našich zařízení je důležitá pravidelná péče a rychlost řešení různých situací. Poskytujeme tedy i analýzu problémů, konzultace a údržbu.

Důležité náhradní díly stále držíme skladem, aby mohli naši technici pomáhat bez časových prodlev.

01 Skoleni a kurzy

Trénink a školení

Naše zařízení dokáže plnit širokou paletu funkcí a úkolů, zejména ve spojení s naším softwarem Modula WMS. Náš tým s mnoha lety zkušeností zaškolí vaše zaměstnance, aby byli veškeré provozní kroky schopni provádět sami. 

A je stále co se učit nového! Současné procesy je možné zdokonalovat, tudíž pro vás například připravíme speciální školení, pokud dojde k propojení Modula WMS s vaším firemním ERP systémem. Další školení pak mohou přijít pro nové zaměstnance, nebo se změnami využití systému, jak vaše firma poroste.

01 Modifikace a stehovani

Modifikace a stěhování

Tím, že jste si vybrali zařízení Modula, jste získali velkou výhodu, která je i zakotvená v samotné obchodní značce – modularitu, která usnadňuje jakékoliv pozdější reorganizace, stěhování a potřebu modifikací.

Váš byznys se dynamicky rozvíjí? Zařízení Modula lze opakovaně rozmontovat a složit a díky tomu přesouvat z jedné budovy do druhé, nebo třeba i na druhý konec republiky.

Přejete si přidat další vertikální zakladače Modula a integrovat je do existujících procesů? Není problém.

Vyžadují nová kritéria efektivity nebo nové pracovní postupy určité modifikace? Navýšení počtu polic? Aplikaci pokročilých metod vychystávání objednávek? Integrace s technologiemi, které ještě nedávno nebyly k dispozici? I v tom je zakotvená modularita řešení Modula. Výhodou je, že všechny plánované změny nemusíte provést ani najednou a můžete je rozložit v čase.

01 Aktualizace a konzultace k softwaru

Softwarové konzultace a updaty

Trendem pro automatické skladovací systémy je dnes napojení na firemní ERP systém. Když jde o bezchybné fungování tohoto propojení, mohou být naše bohaté zkušenosti důležitou pomocí, zejména proto, jak se věci mění a jdou rychle dopředu.

Náš tým je vám proto neustále k dispozici, aby poskytl rady nejen přesně na míru vzniklým situacím, ale i z hlediska dlouhodobé optimalizace skladového hospodářství.

Možná budete potřebovat nové funkce ve vašem Modula WMS, další softwarové balíčky nebo nové aktualizace: jsme kdykoli k dispozici, abychom mohli reagovat na vaše potřeby. Samozřejmostí jsou i upgrady softwaru, aktualizace, ale také specializované konzultační služby pro společný vývoj jakýchkoliv nových řešení. 

Závěr

Snažíme se vám být co nejblíž. Pomáhat optimalizovat procesy ve vaší firmě a předcházet potížím, které by vedly ke snížení vaší efektivity. Nabízíme kombinace vzdálené telefonické nebo online pomoci, osobní asistence na místě, rychlé časy odezvy a vysokou profesionalitu našich zaměstnanců.

Pokud tedy potřebujete přidat do svého podnikání nové technologie, chcete zařízení Modula integrovat do komplexnějších procesů nebo se svým ERP systémem, neváhejte nás kontaktovat! Máme specializovaný tým, který vám poskytne veškerou podporu, kterou budete potřebovat.

Image

Kanceláře

+420 513 039 139
obchod@systechgroup.cz
Cukrovarská 498/13
Vyškov, 682 01
Česká republika

Servis

+420 725 508 358
servis@systechgroup.cz

Tuřanka 1222/115
Brno, 627 00
Česká republika

Produkty